En hyllest til “Rocket Man”

The Elton Show er en hyllest til Elton John’s største hits presentert av den internasjonale artist/låtskiveren C.J. Marvin.

Så storslagent underholdende er dette så mye mer enn ett nytt “look-a-like” nummer. Dette showet er en glitrende gjenskaping av den magiske følelsen i Elton John og hans musikk.

For millioner av oss, har Elton’s Grammy-award vinnende sanger formet en del av gjennomgangsmusikken i våre liv, tiår for tiår. Sammen med hans overdådige stil og dynamisk opptredener, har han blitt en levende legende i popmusikk verdenen.

C.J. Marvin opptrer overbevisende som Elton John iført de overdådige og fargerike kostymene, og han spiller piano live.

Showet dekker 4 tiår fulle av utrolig musikk, fra 70-tallet og fram til idag, inkludert mange av Elton’s største hits; fra den tidløse Your Song via rockeslagerene SaturdayNight’s All Right for Fighting, I’m Still Standing til Can you feel the love tonight?. Showet inkluderer også de siste låtene fra The Captain & the Kid album.

The Elton Show kaprer essensen av Elton John med med hans live band og kordamer. Når C.J. synger vil du tro at det er Elton John du hører!

Men ikke bare ta våre ord for det. I 1984 ble C.J. personlig invitert til Elton’s Milano show på Teatro-Tenda Lampugnano. Mens han ventet på limousinene i hotel lobbyen, sammen med Elton og Bandet, satt C.J. seg ned ved flygelet og begynte å spille deler av forskjellige Elton sanger. Etter å ha hørt den unge C.J. Marvin’s improviserte framførelse, kommenterte Elton: “You are the best me I ever heard!”(”Du er den beste meg jeg noensinne har hørt!”)

The Elton Show er en spektakulær og underholdende kveld og en ektefølt hyllest til musikken og energien fra the Rocket Man.

Ønsker du en uforglemmelig begivenhet, bli med på feiringen av et ikon og en av de mest elskede artistene i verden.

X